Obedové menu podávane formou švédskych stolov JEDZ A PI KOĽKO VLÁDZEŠ za 5.00 eur na osobu 

Obedové menu 18.1.2020 sobota
Vývar s domácimi haluškami
Rajcupa
Cesnaková biela s krutónmi
................................................................................
Pečené kuracie stehná" Diavolo" (bez lepku)
Kurací plátok z grilu (bez lepku)
Vyprážaný kurací rezeň
Domáca zabíjačka
Segedínsky guľáš (bez lepku)
Bravčové stehno v chrenovej omáčke
Mäsovo ryžové gule v paradajkovej omáčke
Maďarský hovädzí guľáš (bez lepku)
Pečené jahňa na červenom víne (bez lepku)
Pľúcka na smotane
Mexická jahňacia fazuľovica (bez lepku)
Halušky s domácim tvarohom
Vyprážaný syr
Vyprážaný karfiol
................................................................................
Šišky s džemom
Slivkový ryžový nákyp
Prajeme Vám dobrú chuť.
Farmer Area - Viete čo jete 

Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu

Farmer area

Mäso je výhradne z vlastného chovu. Steaky sú pripravované na drevenom uhlí priamo pred zákazníkmi (tzv. Front-cooking).