Obedové menu - SOBOTA 23.03.
Domáci vývar s haluškami
Mačanka
...........
Pečené kurča na olivách (bez lepku)
Kuracie soté ,,hawai,, (bez lepku)
Zbojnícka pečeň na rošte (bez lepku)
Segedínsky guľáš
Domáca zabíjačka, kyslá kapusta
Bravčové stehno na karotke (bez lepku)
Znojemský bravčový guľáš
Bravčové soté na kari korení (bez lepku)
Vyprážaný bravčový rezeň
Maďarský hovädzí guľáš
Hovädzie kocky na víne
Hovädzie varené v pepper omáčke
Granadiersky pochod, kyslá uhorka
Vyprážaný syr
Vyprážaný karfiol
Zemiakovo-škvarkové knedlíčky
........
Škvarkový závin s lekvárom
Šišky s džemom

Prajeme Vám dobrú chuť.
Farmer area - Viete čo jete.

Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu

Farmer area

Mäso je výhradne z vlastného chovu. Steaky sú pripravované na drevenom uhlí priamo pred zákazníkmi (tzv. Front-cooking).