Obedové menu podávané formou bufetových stolov ,,JEDZ A PI KOĽKO VLÁDZEŠ.. len 5,60

23.11.2021
Jedlo Vám radi zabalíme aj so sebou.
Domáci vývar s rezancami a zeleninou
Šošovicová s udeninou
.....................................................................
Kurací stroganov na Zúricher spôsob
Kuracie plátky na karí korení
Pečené kuracie stehná na sušenej slivke
Vyprážaný kurací rezeň vo vinnom cestíčku
Sekaná sviečková
Gazdovské údené mäsko na lôžku z kyslej kapusty
Bravčové kocky v paradajkovej omáčke
Bravčové pliecko na sedliacky spôsob
Maďarský guľáš
Penne na nivovej omáčke so šunkou
Vyprážaný syr
Vyprážaný karfiol v trojobale
..........................................................................
Šišky s jahodovým džemom

Obedové menu na rozvoz

Denné obedové menu pre firmy a jednotlivcov. Rozvoz jedál realizujeme

Pondelok - Nedeľa

v čase od 10:30 – 13:00 hod.

Donáška obedového menu je zdarma Objednávky prijímame v daný deň od 7:00 –

8:30hod.

Na t.č. 0948 864 110 alebo na emaili: info@farmerarea.sk Cena obedového menu je

4,20€ Platba hotovosť alebo stravný lístok.

Ku každému obedu sladké prekvapenie.

PONDELOK 22.11.2021

0,33l Domáci vyvar s rezancami a zeleninou 1.3

0,33l Farmárska kapustnica 1.3

1.180/200/50g Pečené kuracie stehno na paprike,mastené zemiaky šalát 1.3.7

2.150/180/50g Zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom, dusená ryža, zeleninový šalát 1.3.7

3.150/180g Segedínsky guláš špecial , parené knedle 1.7

4.150/180g Bravčové plátky v zeleninovo-smotanovej omáčke,knedle1.3.7

5.150/200g Vyprážaný bravčový rezeň,varené zemiaky 1.3.7

6.350 Bryndzové halušky s oškvarkami1.7

7.MENU TÝŽDŇA: 200/200g, Medailónky z bravčovej panenky v pfeffer omáčke opekané zemiaky,šalát 6,50€

UTOROK 23.11.2021

0,33l Domáci vývar s niťovkami 1.3

0,33l Šošovicová s údeninou 1

1.150/180/50g Kuracie stroganov,ryža ,šalát 1.3.7

2.150/180g Kurací steak v prírodnej omáčke ,ryža 1.

3.150/180g Maďarský guláš, knedlík 1.3.7

4.150/200g Bravčové kocky v paradajkovej omáčke,knedle 1.7

5.120/200/50g Vyprážaný syr v trojobale , varené zemiaky, tatárska omáčka 1.3

6.300/100 Strapačky s kyslou kapustou a škvarkami 1.3.7

7.MENU TÝŽDŇA :200g/200g Medaiónky z bravčovej panenky v pfeffer omáčke opekané zemiaky,šalát 6,50€

STREDA 24.11.2021

0,33l Hovädzí vývar s haluškami a zeleninou 1.3

0,33l Domáca fazuľovica so zeleninou 1

1.150/200/50g Kuracie prsia Hawai (ananas,šunka),dusená ryža 1.7

2.180/180/50g Vykostené kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót 1.3.7

3.150/180/50g Znojemské bravčové kocky, tarhoňa ,šalát

4.150/180g Kapucínsky guľáš,parená knedľa 1.3.7

5.150/250/50g Vyprážaný kurací rezeň ,varené zemiaky,šalát

6.300/Farmárske halušky (bryndza,klobása),škvarky 1.3.7

7.MENU TÝŽDŇA :200/200g, Medailónky z bravčovej panenky v pfeffer omáčke,opekané zemiaky,šalát 6,50€

ŠTVRTOK 25.11.2021

0,33l Slepačí vývar s niťovkami 1,7

0,33l Domáca mačanka 1.7

1.150/200g Kuracia kapsa plnená šunkou a syrom,ryža 1.7

2.150/180/50g Kurací rezeň v cestíčku vyprážaný ,mastené zemiaky,kyslá uhorka 1.3.7

3.150/200/50g Karbonátok plnený syrom,varené zemiaky,kyslá uhorka 1.3.7

4.150/200g Sviečková na smotane,knedlík 1.3.7

5.150/200 Pečená krkovička ,volské oko,varené zemiaky 3

6. 300g Granadiersky pochod,kyslá uhorka

7.MENU TÝŽDŇA:200/200g Medailónky z bravčovej panenky v pfeffer omáčke,opekané zemiaky,šalát 6,50€

PIATOK 26.11.2021

0,33l Vývar s kostí a koreňovej zeleniny rezancami 1.3.7

0,33l Hrachová polievka s klobásou 1

1.150/200/50g Mexické kuracie soté so syrom,ryža 1.3

2.150/180/50g Vyprážané kuracie stehno ,varené zemiaky,šalát 1.3.7

3.150/200/50g Pečená krkovička na pive s poľovníckou omáčkou,opekané zemiaky

4.150/180 Mäsové guľky v paradajkovej omáčke ,knedlík 1.3.7

5.150/200 Rizoto s tarhoňou zeleninou a bravčovým mäsom,šalát

6.250Fit šalát (ľadový šalát,šalotka,cherry paradajka,pesto,kur.prsia na grile)

7.MENU TÝŽDŇA :200/200g Medailónky z bravčovej panenky v pfeffer omáčke,opekané zemiaky ,šalát6,50

Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu
Denné menu

Farmer area

Mäso je výhradne z vlastného chovu. Steaky sú pripravované na drevenom uhlí priamo pred zákazníkmi (tzv. Front-cooking).